Ösregn på morgonen så den tänkta cyklingen utomhus blev en intervallcykling i garaget. Tio stycken 70/20 intervaller var riktigt roligt och jätte jobbigt! Efter cyklingen körde jag stretch för lårets framsida med knät på golvet och foten på bollen för första gången efter operationen. Kändes väldigt bra!

Jag har under en lång period slarvat med mina armböj. Men idag var det upp till bevis! En stege på 10,8,6,4,2 armböj kombinerat med diagonal mage. Jag fick till Alla armhävningarna från tårna! Jätte Glad!

Idag ska vi hälsa på en tunna eller om man vill kalla det ett fat? Jag svänger mig med både tunna och fat helt utan att tänka på när och var. Men menar samma sak . 🙂 I vilket fall som helst så kör vi norrut. 🙂 Över Hallandsåsen i dimma.

Framme i Hällsnäs. Längst ut på en udde i Landvettersjön. Dagens Walkstreak dag 99!

Här på Hällsnäs har Mackmyra ett lager.

Hälsa på ett fat!

Hej Hej tunnan! Vi kommer och hälsar på igen nästa år 🙂 Du får ligga och mogna ett åt till 🙂