Dagens Walkstreak med det vanliga besöket på bryggan. Idag tror vi inte på solen nedanför molnen…. 🙂 Men morgonpromenaden är Underbar!

Två filmer med #enkeltattträna – Den här tränar balans och axlar. Använd vikter utifrån egen förmåga.

Att utmana balansen på olika sätt ger träning till mittimitten. Den viktiga bålstabiliteten! Jag använder en rulle. Du har kanske en balansplatta att lägga knät på, eller en kudde. Att stå på alla fyra i sängen ger också ett rörligt underlag. Våga utmana!

Det blir en del sittande hos frissan…. Så jag passar på att köra några knäböj. Du vet ju att knäböj varje dag är bra för kroppen 🙂

Supernöjd! Tack Kristina! https://www.facebook.com/SalongBlondie

På väg till ett möte så står det en skylt vid vägen – Frukt – Öppet. Underbart att kunna köpa svenska äpplen så här års direkt hos odlaren.

Där borta ska jag på möte. http://www.vangabacken.com/

Jag är en del av styrelsen i Skånes skidförbund och vi besöker i kväll Vångabacken i nordöstra Skåne. Den här backen drivs ideellt av en förening. Om du inte klickade på länken här ovanför så måste du klicka här! http://www.vangabacken.com/ Fantastiska entusiaster!

Ernst då…. Vad har han gjort idag? Han har egna projekt med en rullskidtävling och han har kollat på badkar…. 🙂 Men nej! Det här badkaret vill jag inte ha:-)