Morgonfynd på dagens Walkstreak! Vitsippor på gång 🙂

Fel bil…. Men ny spännande….stolpe på Erikslund för oss som i bland behöver spänning…..

Dagens #enkeltattträna – Fyrfota och ryggliggande Axel- och bröstpress kombinerat med tricepspress. Gärna vikter som utmanar! Om du har svårt för att vara på golvet så kan du luta mot en stol eller annat. Du kan köra de två första övningarna hela passet om det funkar bättre för dig. Att göra något är bättre inget. Lite är alltid bättre än ingenting. Så häng på!

Idag ska Fysioterapeuten på knäprotesrehab. https://engelholmsfysioterapi.se/

Jag är väldigt duktig på att träna…. Jag tränar gärna och ofta…. Men jag har tyvärr väldigt lätt för att träna mycket på mina redan starka muskler….. Den här övningen är en sån som jag gärna gör. Men flera av de andra hemövningarna som jag har fått går inte lika bra…. Återkommer med bilder på dem 🙂

Det går väldigt fort tills vi cyklar på andra sidan av Brahehus på väg runt Vättern. Fredag 16de juni kl 19.30 cyklar vi ut från Motala.

Incheckade på favoriten 🙂