Ja!!! Inget ösregn på morgonen!

Underbart med en morgonpromenad! Walkstreak 2:7

Idag är det tre nya knän som tränar tillsammans. Det går bra för oss 🙂

Suddig bild….Jag vet inte om det är för att jag snackar för mycket 🙂

#enkeltattträna Trampa upp och ner i trappa och tyngdöverföring. Övningar som ger styrka och koordination.

Idag har vi jobbat sista dagen på det här året! Nu tar vi ledigt några dagar. Läsa bok och mysa! Jag hörde på radion att den boken jag läser just nu är den mest lånade boken på Sveriges bibliotek i år. Kul! Jag har läst alla Åsa Larssons böcker. Jag tycker om att läsa om Kiruna. Extra kul när det inte är så länge sedan vi var där. Nästa gång vi åker dit får bli 2026 när Kyrkan ska flyttas. https://samhallsomvandling.lkab.com/sv/nyhetsarkiv/kyrkan-flyttas-i-sin-helhet/

Kolla på bokomslaget och kolla på killen med kråkan. Honom träffade vi i Kiruna i Augusti 2020. Hmmmm 🙂