Lycka! Idag har jag kört pulsträning för första gången sedan jag fick mina Nya knän. Vi har en maskin på gymmet som jag kallar för Repet. Man sitter och drar som att dra upp ett stort fiskenät. Inget som belastar benen men bra träning för ovankroppen. Sätter bra fart på hjärtat! Så idag har jag minsann varit uppe i gul zon på min träningsklocka = intervallträningspuls. Härligt!

Träning som jag kommer att behöva lägga tid på. Jag hade svårt med sträckningen av höger ben innan operationen. Så nu är det bara för mig att jobba på.

#Enkeltattträna med ”småmuskelträning” för skuldrorna. Kan vara bra med olika vikter att jobba med.

Tänk långsamt och stabilt!

Förutom min träning, vila med ispaket, administration på jobbet och lite mat då och då… Ja, förutom allt annat så har Ernst bytt till vinterdäck på Enyaq. Så har vår torsdag varit på RehabCampCarina.