Vi kör hemifrån klockan 06.00. Korsar ett mörkt och dimmigt Skåne. När vi kommer fram till Korsholmen vid Ivösjön så har ljuset kommit. 🙂 Walkstreak dag 681. Lite tjuriga ben nu. Jag får inte ta min artrostablett nu inför operationen. Jag känner att de har gjort stor nytta. Men nu ser jag fram emot operationen på onsdag! Men idag är det söndag och nu är det bad med Kalla fötter!

Fantastiskt ljus över Ivösjön. Tänk att man lär sig något nytt hela tiden. Idag har jag lärt mig att det finns en ö i Ivösjön som heter Fägö. Det är den du ser längst till vänster på bilden. Yngve som har några år i bagaget berättade att han hört förr att när det var riktigt lågt vatten så kunde man hoppa på stenar från Gualöv ut till Ivön. Det är väldigt lite vatten nu. Alla stenarna som syns på bilderna ovan med Håkan och hundarna ska vara under vatten.

Mitt i förberedelserna för badet så blir jag överraskad med en födelsedagsuppvaktning! Stort Tack gänget!

Nu har jag fyllt 60 år sedan slutet av april… Härligt!

En Fantastisk tradition som man har i Kalla föttergänget. Ringdans med sång och Hurra för ”födelsedagsbarnet”.

Vilken Morgon! Nu äter vi frukost! Å Malin! Tack för lånet av badskorna. De var toppen idag!

Vilket gäng! Sång, skratt och frukost efter ett kallt bad! Livet kan inte vara mycket bättre!

Idag hälsade vi på i vårt gamla föräldrahem. Jätte kul att se hur fint de nya ägarna har renoverat och byggt om huset. Svårt att förstå hur ett hus kan ändras så mycket. Fantastiskt fint!

Idag hälsade vi på hos pappa på Fars dag. Glada besök i Bromölla idag 🙂