En grå och fuktig morgon med dimma över Hallandsåsen. Men att komma ut på morgonpromenaden är Fantastiskt! #walkstreak dag 676

Nått hemligt på gång…. Nej 🙂 Bara en hand som kom i vägen 🙂 Hemligheten är att få till träningen 🙂 #enkeltattträna

Idag är det Bålstabilitet på träningsschemat. Bergsklättrare, planka och magliggande diagonala armar och benlyft.

Det finns mycket spännande på Youtube! Den här ortopeden har gjort många bra filmer. Grottar ner mig lite extra just nu…..

Kosttillskott är något som många av oss har olika synpunkter på. Jag brukar säja så här- Om man vet att man äter tillräckligt med frukter och grönsaker som är odlade i jordar som inte är helt utarmade så kanske man inte behöver tillskott. Men jag tänker att jag vill optimera näringen till min kropp. Så lite olika tillskott över året känns rätt för mig. Just nu går jag en kurs som Ronny har med lite djupdykning i kosttillskotten som vi har i Forever. Alltid bra att lära sig mer 🙂 På Foreversidan kan du läsa mer om olika tillskott. https://shopnow.foreverliving.com/swe/sv-se/nutritional