Vi vaknade till regn. Men det lugnade sig så att vi kunde komma ut på den planerade stavgången idag. 5,5 härliga kilometer i skogen. Bara lite lurigt i löven för mina instabila artrosknän. Men stavar gör skillnad! Idag var det Walkstreak dag nummer 674. Snart får Malin fortsätta att hålla vår Walkstreakfana högt! Jag kommer att behöva bryta sviten vid operationen. Men siktar på att komma igång igen! Men jag ska peppa Malin och hålla koll på dagarna så att hon inte tappar bort sig 🙂

Efter stavträningen kastade vi oss över trädgårdstunnan. Näst sista tömningen för säsongen i morgon. Så nu fyller vi upp med löv. 🙂

Efter några timmar med tvätt och pyssel så har vi bokat bastun. Då passar det bra med #enkeltattträna mot bastudörren 🙂 Knäböj och Jägarvila. Jägarvila är en bra övning även för tråkiga knän. Du behöver inte gå så djupt i din jägarvila om knäna tjurar. Som vanligt så är det träningen som blir av som gör skillnaden! #Artros #carinasartros https://www.facebook.com/groups/621866082150162

Frisersalongen öppnar upp på Bastubryggan. Bra med flyttbar salong 🙂

Vilken kväll vid sjön! Bra avslutning på en Härlig helg! Nu går vi in i sista riktiga jobbveckan på ett bra tag. Operation planerad 16de november och sedan börjar vi på nya kapitel. I morgon på Live med Carina och Ronny kommer jag att prata om artros och träning. Välkommen å lyssna! Antingen Live 8.30 eller i efterhand. Vi hörs och syns! https://www.facebook.com/physiochraft