Idag har vi varit funktionärer på Kullamannen. Ett traillopp utöver det vanliga… Här är det löpare som springer 10 eller 16 mil… Alltså! Tio eller sexton mil! I ett sträck. 100 miles startade klockan 18.00 och 100 km startade klockan 23.00 i Båstad. Via olika stigar och vägar är sedan målgången i Mölle. Helt Galet! https://kullamannen.com/

Vi började som funktionärer klockan 04.00 och då var det mörkt. Men det ljusnade! Ernst servar löparna med deras säck som lämnats innan start. För att kunna byta kläder eller ha något eget att äta.

Jag var i köket med Annica. Vi fixade mackor, kaffe, gurka, kanelbullar och med strykande åtgång linsgryta med makaroner och buljong. Fullt ös i köket kan jag säja!

Nu är vi avlösta och min plan är att cykla hem. Jag tänkte cykla och möta löparna.

Härligt att cykla längs med havet. Här möter jag många löpare. En del med löpsteg fortfarande. Men ganska många gåendes.

Den här helgen brukar vi sätta upp vårt Novemberljus. Så blev det i år också! Nöjda!

Mammas Novemberkaktus håller också tidtabellen. Jag är så glad att den trivs hos oss nu.