Även en grå morgon på hösten har sin skönhet. Jag är så glad för att vi kommer ut på våra promenader. Idag Walkstreak dag 669.

Det som kan vara lite lurigt med att sparka höstlöv…. är att det kan vara halkigt. Med instabila artrosben så finns det risker. Men det är så Fantastiskt Härligt att gå och sparka i höstlöven 🙂

Ja! Även en grå November morgon är Vacker! Tål att upprepas!

I går kväll fick jag ett meddelande med en fråga om spinningen idag. …. Då började jag fundera….. Vem ska köra tisdagspasset? https://www.hotellerikslund.se/traening#traningsschema Lisa har semester. Så då finns ”bara” jag kvar. Så, så blev det 🙂 Ett kul spinningpass för mig idag. Troligen…. mitt sista med originalknän!

Datakväll med Lotta. Fix och tankar kring hemsidan. Ernst, jag och Lisa har lite jobb att göra 🙂