Vi startade dagen med ett simpass. En helt Magisk morgon!

Vi simmade mellan våra vikar. När vi kom runt udden till Rosas Brygga så var grannen där. Tack för bilden!

35 minuter simning blev det. Bra träning för #vansbrosimningen 🙂 https://vansbrosimningen.se/

Sjön ligger fortfarande som en spegel! Vilken Underbar morgon!

Efter simningen blev det först en promenad. Dagens Walkstreak dag 544! Sedan blev det rörlighet med #enkeltattträna

Välbehövlig rörlighet för oss båda! Kanske för Dig också!

Vilken Fantastisk sommarmorgon vi fick idag! Recept på det som finns i glaset? Smoothie på Yoghurt, mjölk, banan, röda vinbär och toppat med smultron. Super gott!

Ernst hade mekjobb att göra idag. Men han hamnade i ett MC köp. Mycket att putsa där…. Nej! Inte vår MC 🙂

Dagens storsäljare i Shopen. Troligen för att många är bitna av knott och myggor. Eller har hamnat i brännmaneterna… Kanske bränt sig i solen eller på grillen? Vad vet jag? Bra är den iallafall 🙂

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den.

För vem?

Det här är en produkt som alla behöver, förr eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.

Lång tradition

Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien. Från tidernas begynnelse och fram till idag har människor i vitt skilda kulturer använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig.

I modern förpackning

Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.

Med extra boost av hudvårdande godsaker

För att ytterligare förstärka Aloe verans egenskaper innehåller Aloe Vera Gelly även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. Aloe Vera Gelly innehåller ingen parfym.

Aloe Vera Gelly tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.