Vilken fin morgon!

Vi började med dagens #enkeltattträna

Viktigt med enbensträning!

#Walkstreak dag 536

Termometern behöver renoveras. Men det känns som runt 18 grader.

#enkeltattträna, #Walkstreak och #Morgondopp –> Härlig Sommarmorgon på Sommarsolståndet!

Idag har Ernst varit hemma och jobbat i trädgården. Vi ligger efter….

Idag hade jag 11.30 Spinningen på min lott. Jag har inte cyklat spinning sedan vi körde Julpass ihop jag och Lisa.

Svettigt och Kul blev det iallafall! Roligast var kommentaren som Monika på bilden gav mig efter passet. – Jag satt och funderade på att du sa ett halv år sedan…. Jag tyckte att det var mer bekant än så. Men så kom jag på att jag kör ju dina filmer flera gånger i veckan. Så därför var din röst så bekant! — Tack Monika för den Goa kommentaren! Den kan jag leva på länge 🙂 Förövrigt så var det helt okej att cykla idag. Så Vättern Runt rumpan släppte snabbt 🙂