Ett fikabord från förr 🙂 Vi går igenom Motormuseet på väg till frukosten. Museum och hotell Nostalgi hänger ihop. Gillar Ernst detta?? 🙂

Innan frukosten tog vi dagens Walkstrek och konstaterade att nedmonteringen av Cykelveckan hade kommit igång. .

Tillbaka i Nostalgin…. Ernst har svårt för att komma loss 🙂

En Underbar del av våra Klassikerlopp är Alla goa människor som vi lärt känna. Grattis till Katarina som fastnade i regnvädret i natt men tog sig i mål till skenet av marschaller och Josefin som gjorde ett Wowlopp på 10.17.

Blåsigt idag också…. Här är ett Fantastiskt Klassikergäng! Vi platsar på vilket museum som helst 🙂 Någonstans 125 -130 En Svensk Klassiker har Järngänget samlat på sig. Lägger vi till TjejKlassiker, HalvKlassiker och KortKlassiker så blir det närmare 200…. Tänk så mycket Kul vi har haft i Klassikerloppen genom åren 🙂 Här kan man räkna hur mycket som helst…. Men jag stannar där 🙂 Målgångsglädje!

Målgångsglädje! Hemma igen efter två helger i Motala med totalt 615 km cykling. Vi firar med bubbel och kräftor från Väderstad på köksverandan. https://www.marcuskraftan.se/ Nöjda är bara förnamnet!