Att hälsa Solen är en av våra morgonritualer. Idag blåser det en ganska rak östanvind längs sjön. Å lite skyar över himlen. Men Fantastiskt härligt att få möta dagen vid sjön 🙂

#Walkstreak dag 508. Vi trampar på 🙂

Östanvind är en helt okej vind när jag cyklar till jobbet. Då blir det mest sidvind men även en del medvind. Väst och syd är sämst. Ernst tänkte vara hemma idag och komma ner framemot kvällen och hämta hem sin fru.

Utegrisar, rapsfält, sånglärkor och näktergal. Underbar cykling till jobbet 🙂

Ernst hoppades på trädgårdsjobb idag. Det blev ett rabarberkok och sedan regn. Regn behövs så Ernst tänkte om och kom ner till jobbet lagom till lunchen.

Bröstpress med 8 kg´s hantlarna… Tungt! Men om det ska bli mer styrka så måste jag träna tyngre än bekvämt 🙂 Gäller alla 🙂 Så en film med #enkeltattträna nästan varje dag gör nytta! Om du inte gillar det jag gör just idag så finns det drygt 1800 filmer att välja på. Så bara kör på! https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ/videos