Vacker morgon men väldigt blåsigt.

En goo MorgonYoga. Det är väldigt skönt med både promenad, #enkeltattträna och Yoga på morgonen.

Väldigt blåsigt. Så det blev annat pyssel än skidåkning idag.

Vi har kört mycket på våra Skinskidor den här säsongen. Så nu är det dags att preppa några “vallaskidor”. Passar bra idag när vi valt att vara inomhus.

Hoppas att regnet håller sig borta. Gärna snö i natt 🙂

Kan vara en bild av ‎text där det står ”‎C9116 Better, ook Detter 5 C9 -som att starta om kroppen pả nytt! VAR MED PẢ VẢR و DAGARS KICKSTART! Med start den 7 februari dgr fasta (kan modifieras) med kostprogram -Recept samt alternativ Kosttillskott Coaching Gruppstöd -Oftast häpnasveckande resultat -Forsättning för dem som vill‎”‎

En hel del har kickat igång det nya året med hälsosammare vanor. Är du en av dem som tänkte göra det, men det blev inte av? Tiden rann iväg eller annat kom emellan? NU har du chansen att hänga med oss med start den 7 februari! 9 dagar… that´s it! Visst kan du disciplinera dig att följa en strikt plan i nio dagar? För dem som vill fortsätta efter det så kommer vi att erbjuda ett skräddarsytt paket. Nu på söndag kl.18.30 har du möjlighet att vara med på vårt infomöte på max 30 minuter där du kommer att få all info du behöver för att fatta det bästa beslutet för dig. Gå in på Facebook och sök upp gruppen Hälsoboost 2022 https://www.facebook.com/groups/321830248605935 Frågor? Skicka ett mail till carina@physiochraft.se Vi ses!

Nu kommer det ny snö ovanpå den hårda som blev av plusgrader och vind idag.