En fin morgon vid Ivösjön. Först Walkstreak dag 375! och sedan bad med Underbara gänget Kalla Fötter.

Varje morgon kan man få sällskap i badet vid Korsholmen i Ivösjön. Det är alltid någon som badar med Kalla Fötter 🙂

Idag var det extra festligt. Frukost efter badet! Kan en vecka i januari börja bättre?? Inte i min verklighet 🙂

Idag var jag bokad för en föreläsning på Rotarylunch i Bromölla. Som så mycket annat så var arrangemanget delvis digitalt. Ernst och jag plus fyra deltagare från Rotary var på plats på Krog nr 2 som är deras vanliga samlingslokal. Resten av deltagarna var med digitalt.

Temat för min föreläsning var – “Världsmästare på Vasalopp”

Självklart tog jag chansen att prata om favoritämnet – Service och Underhåll 🙂 Jag hoppas att det snart går att föreläsa på riktigt! Helt okej digitalt. Men kontakten med en publik är ju det som ger riktig bränsle till en föreläsning.

Skicka gärna mail om du vill boka mig för en föreläsning 🙂 info@physiochraft.se