En riktigt sur vind på bryggan idag. Så det var lätt att inte välja morgondopp.

Walkstreak dag 374. Alltid lika svårt att få till ett bra gruppfoto… 🙂 Calle knyter skosnöret och Cooper vill bara springa iväg 🙂

Cooper avslutar promenaden med några härliga snöänglar. 🙂

Idag är det både långlopp och skidskytte. Så det gäller att få ihop planeringen.

Efter långloppet där Ida Dahl vann! Så packade vi iväg oss till Erikslund. Perfekt med skidskytte till uppvärmningen på rodden.

En och två -minutare på Skierg och Trappmaskin. Perfekt konditionsträning! Med lite skidskytte i bakgrunden 🙂

Vi avslutar dagens träning med en film #enkeltattträna och Yoga. Bra träning för ryggen och mittimitten.

Du hittar 1765 filmer med #enkeltattträna på Youtube Physiochraft. Nästan alla filmer är runt fem minuter. Så du kan aldrig, verkligen aldrig säja att du inte hinner träna! För det är sant att Varje minut räknas! Varje minut! Så kom igen nu! https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Ikväll hälsar vi på en sväng hos pappa. I morgon är det bad med Kalla fötter och föreläsning för Rotary i Bromölla.

Vinterns favoritprodukt!

Räddaren i nöden för torr hud

Upptäck en av våra mest älskade produkter! Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft.

För vem?

Det här är en produkt med många användningsområden vilket gör att den passar de flesta. Extra lämplig för dig som har, eller då och då får, torr hud. Aloe Propolis Creme passar också utmärkt för känslig hud.

Varför får man torr hud?

Torr hud är vanligt och kan uppstå var som helst på kroppen. Exakt varför huden blir torr kan variera från person till person. Bidragande faktorer är dels yttre påverkan, till exempel solljus, värme, kyla och torr luft, eller en mindre bra hudvårdsrutin med starka, uttorkande tvålar. Men huden påverkas också av inre faktorer som ärftlighet, hormonpåverkan (till exempel vid graviditet eller i klimakteriet) och ålder.

Ingredienser som gör jobbet

Aloe Propolis Creme är utmärkt för torr hud över hela kroppen. Den krämiga formulan är baserad på vår egen högklassiga Aloe vera. Bland ingredienserna hittar du också propolis, och kamomill som är kända för sina hudvårdande egenskaper, liksom allantoin som även lugnar och skyddar. Och sist men inte minst vitamin E, som också tar hand om din hud.

Vad är propolis?

Propolis kallas också för bikitt. Det är en riktig bi-produkt, en ingrediens som tillverkas av bin för att användas som skyddande tätningsmedel i boet. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts från vissa lövträd. För oss människor är propolis en populär ingrediens i både hudvårdsprodukter och kosttillskott.

För hela kroppen

Aloe Propolis Creme är både mjukgörande och fuktighetsbevarande och absorberas snabbt av huden. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. Passar även känslig hud. När du väl har börjat använda Aloe Propolis Creme förstår du varför den är en av våra mest populära produkter.

Aloe Propolis Creme tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Köp via shoppen på nätet eller hör av dig till mig så fixar jag. https://physiochraft.myforever.se/store/product/51

Mail till Carina – info@physiochraft.se