Lägg märke till skogen bakom oss. Detta är 2007-01-07. Den 14 januari 2007 slog stormen Per till, och fällde ca 12 miljoner kubikmeter skog. En del var skogen bakom oss. Vår stolpe fick stå! Efter vår förlovning valde Sya skidklubb att döpa backen till Kärleksbacken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2016-01-02-005-1024x576.jpg

Kärleksbacken är ett självklart fotomål för oss när vi är i Sya. 🙂

Inte är väl vi Romantiska av oss….

Varför vi förlovade oss just där? Den korta historien. – Sya ville ha sponsring till en ny elljusslinga. Vi sponsrade den här stolpen. Mysig förlovningsplats och datum 070107…. Den långa histioren? Den tar vi en annan gång 🙂

Har det hänt något mer idag? Ja, dagen började som vi vill med en morgonpromenad. Ernst fick som vanligt knyta om sina kängor:-)

En mörkare morgon idag trots att vi var ute lite senare.

Det blir inte så många dagar på jobbet under januari. Så det blev faktiskt en dag på jobbet idag…. Det blev även en välbehövlig #enkeltattträna. Fy tusan vad man lägger av sig snabbt! Det är verkligen färskvara med träning. Tre veckor sedan jag gjorde det här passet senast. Bedrövligt! Men nu är det skärpning!

Vägen hem i kväll blev lite onödigt lång…. Vi missade avfarten i Hjärnarp och fick göra en sväng upp om Hallandsåsen och köra vinterväg 🙂