Vi vaknar upp till Vintern på Andersdagen! Så fint! Fast egentligen ska det väl inte vara Vinter på Andersdagen…. https://www.isof.se/lar-dig-mer/kunskapsbanker/lar-dig-mer-om-arets-namn-och-handelser/handelser/andersdagen

Fantastisk morgonpromenad Dag 334 🙂

Med och utan blixt på kameran.

In med ved för kvällen.

Jag vill gärna cykla Till jobbet på tisdagarna. Men inte idag…. Idag fick det bli cykel På jobbet istället. Men det funkar utmärkt. Ett riktigt bra intervallpass. 🙂

Styrka och koordination för benen och en liten bonus för magen 🙂

Lite stökigt att komma till Physiochraft idag. Men vissa ger sig inte 🙂

I kväll lyssnade jag på en podd som tog tag i mig! https://open.spotify.com/episode/4vvgL9ZxbdHu72appy2P7x?si=tfWKKrI0Q0yz_nQAb2q4-A&fbclid=IwAR0SqzMI90jIRFYXvoX4AIrAZPXDEaDLFzEsSwTtASp4rUaX2ZlmovY3HTk&nd=1 Robin Bryntesson som har varit elitskidåkare med diabetes berättar om hur han jobbar sig tillbaka efter en utmattning. Väldigt bra snack mellan Robin och hans fru Frida. Robin har i flera år varit ledsagare till Sebastian som åker längdskidor i paraförbundet. Sebastian kommer att åka i Para-OS i Peking men utan Robin. Jag tror att Emil Jönsson är en av hans ledsagare nu. Väl värt att lyssna på.