Idag har jag kollat lite samla CHRAFT möjligheter i Ängelholm och träffat några sötnosar 🙂

Att köra elbil är inte något problem så länge man håller koll på CHRAFTén….. Hahaha 🙂 Idag har jag testat två olika laddmöjligheter i Ängelholm. Ja, det är ju inte själva kraftöverföringen med sladd som är svårt. Problemet kan vara alla olika betalningssätt för elen. Idag har jag provat betalning med Swish vid Ängelholms stadshus. Ligger bra till om man har ärenden att göra på stan. Typ Ostbutiken, som jag verkligen vill rekommendera 🙂 https://www.ostbutiken.com/

Vid nästa stolpe att prova skulle jag kunna använda en tagg från ett företag som heter MER. Men på stolpen står det BEE… Lite besök på Google och jag hittar att MER även äger BEE…. Varför inte krångla till det?? Men det var en bra stolpe om man ska luncha på https://www.linneabasilika.se/ med en sötnos… En av dagens sötnosar som inte fastnade på bild. Bästa vännen Anna.

Innan jag lämnar staden besöker jag den här sötnosen. Tilltalsnamn Aston. Aston kommer att bli en riktigt ståtlig Kungspudel.

Hemma i Ljungabolet kör min sötnos sist skörden i trädgårdslandet.

En, två tre, fyra sötnosar på Walkstreak! Dag 295 minsann! En bra fredag!