Först morgonpromenad och sedan bad! Bättre än så här kan väl inte en måndag börja?? 10.4 grader i sjön idag.

Idag frös det till på riktigt när solen gick upp.

Måndag = Live med Carina och Ronny. Idag snackar vi om den biologiska klockan. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/3080344055621499

Ernst har varit hemma och jobbat med samfälligheten idag. En uttjänt vägbula som skulle grävas bort.

Idag var vi tre tränande på Måndagsstyrkan. Fördelen när vi inte är så många är att vi kan köra kondition också. Så det blev tre varv med en minutare på Trappmaskinen, Skierg och Repet. Repet syns inte för det är den jag sitter på 🙂 Bra pass!

https://englanatet.se/ Träff med nätverket Englanätet. I kväll handlade det om Idrottsrörelsen. Ingela som jobbat hela sitt yrkesliv inom idrottsrörelsen gav oss en hel del att tänka på kring Idrott, demokrati och medlemskap

Kan vara en bild av skärm och text där det står ”Idrott är... ...fysisk aktivitet som vi utför för att kunna ha roligt, mả bra och prestera mera.”
Kan vara en bild av text där det står ”Idrotten har drygt 3 miljoner medlemmar Kulturföreningar Humanitära föreningar Politiska partier Miljöorganisationer Religösa samfund Har tillsammans inte lika mắnga medlemmar”
Kan vara en bild av text där det står ”Amerikansk Fotboll Badminton Bandy Bangolf (Minigolf) Baseboll Basket Biljard Bilsport Bob och Rodel Bordtennis Boule Bowling Boxning Brottning Bägskytte Kampsport Casting Cheerleading Cricket Curling Cykel Danssport Dart Draghund Dragkamp Dövsport Flygsport Fotboll Friidrott Frisbee Fäktning Golf Gymnastik Gắng och Vandring Handboll Innebandy Ishockey Issegling Judo Kanot Karate Klättring Konstakning Korpen Landhockey Motorcykel Mängkamp Handikappidrott Motorbatsport Ridning Ringette Rodd Rugby Segling Simning Skidsport Skidskytte Skolidrott Skridsko Sportskytte Sportdykning Squash Styrkelyft Taekwondo Tennis Triathlon Tyngdlyftning Varpa Vattenskidor Vollyboll”

72 olika specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet. Det finns ju en del som jag ju inte har riktigt koll på…. Intressant!

https://physiochraft.myforever.se/store/product/28 Dagens storsäljare i Aloe Verashopen.