Hemma igen och då tar vi oss tillbaka till våra rutiner 🙂

En välbehövlig MorgonYoga 🙂

Eftersom vi inte ska vara på jobbet förrän klockan 12 så hinner jag med en Härlig cykeltur runt Västersjön. Skönt för mina benmuskler som är lite stela efter helgens långpromenader 🙂

 Forever Marine Collagen™
Ny spännande produkt! https://physiochraft.myforever.se/store/product/613

Hudvård från insidan

För att behålla lyster och spänst är det viktigt att vara noga med vad man använder för rengöring och återfuktning till huden, men för att uppnå absolut bästa resultat behöver du även ta hand om huden inifrån. Därför har vi utgått från de senaste forskarrönen och nyaste tekniken för att kunna ge dig ett kosttillskott som inte bara tillför din kropp kollagen, utan även underlättar processen för att maximera resultatet. Exklusiva Forever Marine Collagen boostar dig med kollagen, vitaminer och mineraler med fullt fokus på hudens naturliga skönhet.

För vem?

Din hud visar hur du mår, insidan speglar av sig på utsidan. Forever Marine Collagen passar både kvinnor och män som vill ta hand om sin hud inifrån och ut för att bli sitt allra fräschaste jag. Helt enkelt för dig som vill unna din hud något alldeles extra.

Du får:

Ett kosttillskott för hud, hår och naglar

Marint kollagen

Vitaminerna A, C, biotin och mineralen zink

Klar att dricka i portionsförpackning med syrlig bärsmak

Vad är kollagen?

Kollagen är ett protein som finns naturligt i din kropp. Huden består till exempel till 70% av kollagen, och du hittar det även i naglar och hår. Man skiljer på bovint kollagen från nötkreatur och marint kollagen från fisk. Eftersom peptidmolekylerna i marint kollagen är mindre, så är de lite lättare för kroppen att tillgodogöra sig.

Kollagenet i Forever Marine Collagen utvinns ur viltfångad fisk från Nordatlanten. Fisket regleras med strikta kvalitetskontroller och följer internationella regler om ansvarsfullt fiske med hänsyn till hållbart fiskbestånd.

Maxa effekten

När din egen kropp producerar kollagen kombinerar den aminosyror och näringsämnen som du får i dig via proteinrika livsmedel såsom kyckling, bönor, ägg och fisk. Själva processen kräver också vitaminer och mineraler som vitamin C och zink som du får i dig via citrusfrukt eller grönsaker. Du kan alltså hjälpa din kollagenproduktion på traven med rätt kost.

I Forever Marine Collagen finns både vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning och zink som bidrar till att bibehålla normala naglar. Dessutom vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hud, biotin som bidrar till att bibehålla normal hud och hår, och koenzym Q10.

Botaniska godsaker

I Forever Marine Collagen finns, förutom kollagen, en hel rad med botaniska ingredienser. Här hittar du acerola, grönt te, gojibär och svartpepparextraktet piperin. Tillsammans ger dessa ingredienser Forever Marine Collagen en friskt syrlig bärsmak.

Smidiga portionsförpackningar

Inget pulver, inget kladd, inga klumpar. Med Forever Marine Collagen får du ett färdigblandat kosttillskott i smarta portionsförpackningar redo att ta med vart du än ska. Och, sa vi det, ingen fisksmak heller. I stället ger våra fräscha ingredienser en syrlig bärsmak.