Idag var det många olika fötter klockan 07.30 vid Korholmens badplats i Bromölla.

Å särskilt kallt var det inte i Ivösjön 🙂

Som jag brukar säja – Detta är en Fantastisk start på vilken dag som helst!

Vi är i Bromölla ganska ofta. Mamma och Pappa bor ju här. Att åldras är inte någon helt enkel sak. Mamma brukar säja – Carina – När jag var i din ålder hade jag inte några föräldrar som behövde hjälp…… – Nej, brukar jag säja. – Men vi hjälps åt med detta. Tillsammans klarar vi det! Morgonbaden med Kalla Fötter är ett vattenhål 🙂 i tillsammans. Mamma badar inte. Men både hon och Poker tycker att det är ett Härligt gäng att träffa 🙂

I november ska jag få föreläsa i Bromölla 🙂 En föreläsning som flyttats några gånger under pandemin. Men nu vågar vi nog tro på att den ska kunna genomföras 🙂

Kulturpunkten

ONSDAG 3 NOVEMBER 2021 KL. 18:30 UTC+01

FÖRELÄSNING – CARINA HAMMARSTRAND

https://www.facebook.com/events/332530338654204/