Jag gillar när träningen är enkel. Med enkel menar jag sällan att det är lätt. Men det ska vara enkelt och lätt tillgängligt. Att kunna träna i sin närhet när det passar. Det är ju träningen som blir av som räknas! När jag 2015 började med #enkeltattträna var det en utmaning med plankan som triggade mig. Nu har det blivit en del av min träning på ett väldigt bra sätt. Jag hoppas att Du också vill hänga med när det passar dig!

Detta är Bra träning! Häng på efter förmåga 🙂

Okej…. Ska vi göra något mer idag?

Vi hade en trevlig fredagskväll hos grannarna. Samma grannar som har ett utmärkt gym i sitt garage. Passade bra idag när jag behövde en cykel att få ihop ett nytt spinningpass. Jag ska köra ett spinningpass på Hälsan på måndag och har inte kört något pass på nästan ett år…. Så lite fix och lyssna på musik på en spinningcykel blev bra träning idag.

Dagens #enkeltattträna blir ett rörlighetspass. Jätte Skönt!

Fika på köksverandan. Vi byter plats…. helt utanför komfortzonen 🙂 Men trevligt för mig att få titta mot äppleträdet 🙂 Ikväll är det aktiviteter med fler grannar. Men vi får väl hålla lite koll på SHL-hockeyn först 🙂