Att ha en ledig dag som verkligen är så ledig att det inte är en ända tid bokad. Det har känts som semester hela dagen!

Vi startar upp den här Underbara sommardagen med promenad och bad. Och! Så klart en film #enkeltattträna 🙂

Massor med planka

Magen! Magen igår, magen idag och magen i morgon. Du kan redan nu förbereda en badboll eller en kudde för i morgon 🙂Idag kör vi en övning som man både kan Älska och Hata. Jag Älskar 🙂 Olika varianter på Planka. Ge Dig inte! Kör efter din förmåga 🙂 Styrka! https://www.facebook.com/physiochraft

Där är så Underbara bad i år. Det har ett par år varit lite tråkigt vatten med mycket alger. Men i år är vattnet Fantastiskt fint! Jag tänker att det är vinterns kyla och is som har tagit kål på några mikroorganismer som vi inte gillar.

Idag fick jag ett sms med dessa två bilder från en väldigt god vän. Han har skapat sig ett gym för hemmaträningen inför kommande skidåkning, Bra redskap och fin utsikt! Speciellt imponerad är jag över viktstenarna.

Semesterkänsla! Vi läser färdigt novellen i HD – Mord på Österlen. En Bra dag!