En Fantastisk morgon! Promenad och sedan ett stilla vatten att klyva. Vilken Sommar vi har!

En liten simtur i ett helt stilla vatten 🙂 Redo för en heldag pĂ„ jobbet.

Men innan jobbet pĂ„ jobbet startar sĂ„ kör vi ett pass Body Balance. VĂ€ldigt bra trĂ€ning för vĂ„ra stela kroppar 🙂 Jag mĂ„ste berĂ€tta om en helt Underbar kommentar av en kund idag. – Jag Ă€r nykĂ€r i min kropp 🙂 Hon har varit motstrĂ€vig till trĂ€ningen men har kĂ€mpat bra och Nu! Nu kan hon se i spegeln att det hĂ€nder saker. Synliga muskler! – Jag Ă€r NykĂ€r i min kropp! Helt Underbart!

Jag kan vĂ€l inte pĂ„stĂ„ att jag Ă€r NykĂ€r i min kropp varje dag…. Men jag försöker ge den KĂ€rlek pĂ„ sĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt jag kan. Att jobba med K-tejp kan vara ett sĂ€tt att ge kĂ€rlek och fĂ„ ett leende tillbaks….. 🙂

Magen! Nu blir det tre dagar framöver med övningar som ger en stark mage!

Idag firar vi semester hemma hos Lisa med familj. Att gĂ„ hem för semester Ă€r ju vĂ€ldigt skönt! SĂ„ vi passar pĂ„ att köra en rejĂ€l Failjepizzafest för att fira semestern. Även om Ernst och jag ska jobba nĂ„gra dagar till de kommande tvĂ„ veckorna. SĂ„ hĂ€nger vi gĂ€rna med pĂ„ lite semesterfeeling 🙂