Idag möttes vi av svägerskan Karina Hammarstrand Dehman när vi öppnade morgontidningen. Jo…. vi är ju såna där Dinosaurier som fortfarande har en papperstidning. Kul att läsa om Karinas jobb i tidningen. Jag har alltid tyckt att hon har ett spännande jobb som arkeolog.

Från frukost med morgontidning ut på onsdagsäventyr.

Samling vid Ekets bygdegård för Onsdagsorientering med Nordväst Veteranerna.

Vi har blivit bättre och bättre på att hitta kontrollerna och ibland hittar vi även varandra 🙂

Svettigt i skogen idag. Jag fick upp farten riktigt bra på artrosbenen i den mjuka mossan 🙂

Ännu en målgång att fira! Lika kul varje gång. Så tacksam för att vi har en verksamhet som vi kan styra så att detta är möjligt och ännu mer tacksam för att min kropp ställer upp!

Från Målgång i Eket till jobbet på Erikslund.

Rumpan med hjälp av gummiband #enkeltattträna #carinasartros

Idag kör vi rumpan! Om du vill kan du gärna jobba med ett gummiband / miniband .Vi jobbar först sidliggande och sedan på alla fyra. https://www.facebook.com/physiochraft

Kan vara en bild av text där det står ”KANGAROO HOPPET 1991 30 2021 ANNIVERSARY Entries will be open on the 1st July for the actua and virtual events! www.hoppet.com.au FALLS CREEK, AUSTRALIA 7Km 21Km 42Km HOPPET.COM.AU 28 AUGUST 2021”

De virtuella möjligheterna fortsätter. Så vi tar väl och kör Australien i år också 🙂 https://hoppet.com.au/

Kan vara en bild av text där det står ”KANGAROO HOPPET 2021 Kangaroo August 15-29 Hoppet 2021 Doit your way... ANNIVERSARY agl FallsCreek Community Bank Mount Beauty District Bendigo Bank”