Morgonpromenad! Dagens nummer är 159!

Det finns fortfarande några Liljekonvaljer kvar att njuta av!

https://www.facebook.com/physiochraft Idag njuter vi av Rododendron och surr av insekter.

Skulderstyrka med vikt #enkeltattträna

Vi jobbar med styrka för skuldror och överarm – Gäddhäng 🙂 Fyrfota med vikt. Om du inte har hantlar så fungerar det utmärkt med en ljusstake eller en vattenflaska. Om du har det jobbigt med att stå på alla fyra så går det bra att luta sig framåt över ett bord. Du kan alltid lägga något under knäna i fyrfota om det är bråkigt. Fördelen med att vara i fyrfota är att du då aktiverar hela din bål och får med mage och rygg på köpet 🙂 Kämpa på! OCH! Kom i håg att njuta av stunden!

Underbart! Tänk att få vara humla i den blomman!

Det var ju inte helt frivilligt som jag lämnade Ernst för att cykla till jobbet…. Men det var en Fantastisk cykeltur och jag gläds åt att Ernst får vara hemma och njuta. Jag tänker ibland på hur vi hade det när vi levde både i Linköping och här hemma. Hur Underbart det är att vi nu kan har de här mornarna tillsammans!

Hemmafix för Ernst idag 🙂