Cyklarna med badpåsar är parkerade vid Sommarbadbryggan. Walkstreak nummer 123 idag.

Bad efter promenaden och före jobbet 🙂 Kan en måndag och ny vecka börja bättre? 10 grader i vattnet så nu är det inte Vinterbad längre 🙂 Men några grader till innan vi börjar simträna 🙂

Nu börjar Rapsen gulna. Så lite fukta och några grader varmare så är det knallgult.

Måndag = Livesändning på Formbar med Mig och Ronny. Idag pratar vi om ett stort favoritämne – Mindset – Hur vi styr våra tankar. Det är häftigt hur mycket vi kan påverka genom att vara mer noga med hur vi väljer våra tankar. https://www.facebook.com/physiochraft/videos/965419490930404

Ser jag bedrövad ut…. Ja, och här visste jag inte ens att jag hade någon anledning… Ernst och jag körde dagens #enkeltattträna med armböj innan vi gick ut på promenaden. Men av den filmen blev det inte något…. Vi kan kalla det för Tekniskt Uheld… Men Ni – Mina kära träningskompisar måste ju få ta del av denna Underbara träningen. 🙂 Jag Älskar ju Armböj! Så då gör väl du också det?? 🙂 https://www.facebook.com/physiochraft

Armböjardag
Jag är fortfarande så Lycklig över att jag kan göra armböj från tårna igen!
Fast idag blev det lite tokigt…
Vi spelade in en film med armböj på bryggan. Trodde vi…
Men det blev inget…
Så jag gjorde om igen på jobbet.
Om jag verkar trött….. så har jag redan gjort en runda 🙂
Kämpa på och våga utmana dig.
Älska Armböj!

Idag fick Ernst göra en egen utflykt 🙂 Vi har börjat fundera över vad vi ska göra med våra två bilar. Vi behöver bara ha en stor bil nu när vi bor och jobbar på samma ställe hela tiden. Eftersom jag har dåligt tålamod med att titta och prova saker. Jag är en urusel shoppare… Så skickar jag Ernst på en första kollerunda 🙂 Viktigast för mig är att sitta högt och att bilen har en snygg grön färg 🙂 Fortsättning följer 🙂

På måndagarna är det Body Balance på Erikslund. Vårt Favoritpass!

När jag duschade ikväll upptäckte jag en obehörig gäst på min kropp…. Jag har inte haft besök av fästingar på min kropp på många år. Det brukar vara Ernst som har den dragningskraften… Men nu är detta en före detta fästing…