Idag är det en väldigt speciell dag! En dag som jag verkligen inte hade kunnat drömma om när det här året började. Ja…..inte på flera år… Jag har inte kunnat promenera på flera år. Jag har valt bort för att benen är så stela av artrosen. Inte alltid ont, men väldigt stelt.

På Nyårsdagen i Mora klickade vi in på Raceone Walkstreak för första gången. Idag klickar vi in för dag nummer Ett Hundra! Hundra dagar i en följd med minst 1,6 km promenad! Så nöjd! Inte mer ont, inte mer stel och med Fantastiskt mycket goare känsla i kropp och Knopp! Nästan som när jag sprang flera gånger i veckan på morgonen. Tack Malin för att du har hängt på. Även om vi inte är på samma plats varje dag så har det blivit många dagar tillsammans. Även Cooper och Ernst har varit med många dagar. Grattis till oss på Hundradagen!

Det är utlovat dåligt väder i morgon. Så jag jagar ut Malin och Ernst på cykel idag… Jag har en Hundra minuters utmaning med Vätternrundan att bocka av 🙂 Så det blev 31.6 km cykel på 100 minuter. Hundring nummer två idag 🙂 Hundring nummer tre blev att det var Hundra att Rögle vann sin match mot Frölunda i dag 🙂

Rörlighet i ryggen
Rörlighet i ryggen. https://www.facebook.com/physiochraft
Sköna positioner som jag gärna stannar kvar i.

Man kan ju fira Hundra av många olika anledningar och på många sätt. Vi väljer att fira med Bubblande Ernst 🙂

Tredje dagen med Global Rally. Forever med hela världen samtidigt!

Kan vara en bild av ‎text där det står ”‎Share your favorites FOREVER® ALOE- JOJOBA BRIGH ALOEVEROOT FOREVER SHAMPOO FOREVER ALOE PROPOLIS CREME ALOE VERA GELLY CLEANSES DEEPLY MOISTURIZES 0.17FL.OZ.(5 FO 0.17FL.0 0.17FL.OZ.( FOREVE 5mL) MOISTURIING ALOE LOTION ي Collagen Elastin Massage Masoag Soothing Lotion Heat Aloe 15 OREVER™ mL) REVER™ FL.OZ.(5mL) (5mL) NEW FOREVER SAMPLE SACHETS FOREVER®‎”‎
Det är alltid spännande att få veta vilka nya produkter som kommer i samband med Global Rally. Uppdaterade provförpackningar är en väldigt bra nyhet! Jag har saknat provpåsar ett bra tag nu. Nytt Schampo och Balsam är också en riktigt bra nyhet!

https://www.facebook.com/ForeverGlobalHQBusiness/videos/467596897921822

Kan vara en bild av text