Årets första Sädesärla! Det är alltid något speciellt med den första Ärlan. Jag tycker att Sädesärlan bär in våren på riktigt. Några Grågäss ville också berätta att våren är här trots de kalla vindarna.

Riktigt fin morgon!

Det är många utmaningar att hinna med den här veckan… Så jag tar Skog Å Kust 90 minuter idag 🙂 Från skogen ut till havet. Det är så lyxigt när Ernst tar bilen så jag inte behöver cykla hem…. Han känner inte samma behov av cykling och utmaningar som jag …. 🙂

En riktigt kul cykling idag! 28,1 km på 90 minuter med lite film och foto stopp. https://www.facebook.com/carina.hammarstrand/videos/4163948253650088

Idag röntgar jag mina axlar. Det är mycket skrapande i lederna. Så jag vill gärna se hur de ser ut för att anpassa mig lite utifrån det. Ernst väntade på mig och sedan åt vi lunch på stan. Favorit med pinnar 🙂

Kan vara en bild av text där det står ”Deep cleansing and conditioning Start your hair care routine off right with the cleansing power of Aloe-Jojoba Shampoo and lock in moisture, control and shine with Aloe-Jojoba Conditioner. Together, this pair will gently wash away dirt and oil to keep hair soft, strong and manageable. FOREVER FORAVER ALOE- SHAMPOO JOJOBA FOREVER® ALOE- JOJOBA ALOE- CONDITIONER JOJOBA CONDITIONER GENTLY CLEANSES FOREVER® FORMULA”

Rumpan med eller utan gummiband
Dags för #enkeltattträna för rumpan. https://www.facebook.com/physiochraft
Vi jobbar sidliggande med Musslan, i fyrfota – kissande hund och fotpress mot taket.
En omgång på varje sida med 25 sekunder av varje.
Tre omgångar med statiskt rumplyft och avslutar med en sittande / halvsittande töjning av sätet.
Om du har ett miniband eller annat gummiband så ta fram det som en extra belastning.

Idag flyttade man Vättern Rundans alla lopp till september. Det kommer att bli en tuff helg…… Men troligen får man göra något av loppen som ett Hemmalopp. Vi cyklar vidare 🙂