I dag drog vi igång försäsongsträningen 🙂 Men dagen började så här….

Ernst stannade i sängen när jag gick ut på Walk nr 97 med Malin klockan 6.15. När jag kom in igen fick han välja på vad det skulle vara för träning på morgonen. Cykel ute eller intervallträning på gymmet.???? Det blev intervaller på Skierg och därmed uppstart på kommande skidsäsong 🙂

Hoppas att du kan öppna länken och se vad vi gjorde… 🙂

https://www.facebook.com/carina.hammarstrand/videos/4161246243920289

Efter intervallerna på Skierg så körde vi några styrkeövningar som vi verkligen behöver. Carina behöver styrka för artrosbenen och Ernst för sin dataaxlar 🙂

Benstyrka i stående med hjälp av en trasa eller raggisar
https://www.facebook.com/physiochraft

Idag är det stående styrka för benen. Vi jobbar med utfall åt sidan och bakåt genom att glida på golvet med en trasa eller raggisar. Det är ståbenet som är fokus! Håll koll på var knät vill ta vägen. Knät ska hålla sig mellan stortån och lilltån. Glid inte längre med benet på trasan än att du kan hålla fokus på ståbenet. Vi avslutar med lite bus på golvet…. #enkeltattträna #carinasartros

Vi avslutar vår träningsmorgon med 30 minuter Yoga. Härligt pass som skapade en bra dag!

Månadens produkt på Forever. En av mina Favoriter! : Serum: Med ett serum tillför du fukt och näring på djupet. Med hydrating serum får du inte mindre än fyra olika typer av hyaluronsyra som samarbetar för att ge din hy en minnesvärd upplevelse.

https://physiochraft.myforever.se/store