Senast vi var på orientering….Fyrklubbstävling 17 september 2017…. Mer fokuserad styrketräning för låren och mina korta promenader har gjort att jag känner mig modig nog att prova den korta banan på veteranorienteringen. Så Fantastiskt roligt! Det kommer garanterat att bli fler onsdagar om jag inte får ett rejält knäbakslag på dagens övning.

En liten bit från mål kände Ernst att något var fel under foten. Ett par skor mindre i hyllan…. Men stort leende av upplevelsen i skogen.

Dagens banläggare – Ingrid och Ingvar Olofsson hade lagt en bra bana där jag kunde läsa in mig på så kallade ledstänger hela tiden. Inte så många konstiga hack i min promenad. Men det är ju lättare att gå rätt när man inte har för bråttom….

Rumplyft och diagonal mage
Rumpa och mage i ryggliggande. https://www.facebook.com/physiochraft
Enbensrumplyft och diagonal mage där vi siktar med armbågen till utsidan av låret tvärs över magen.
Helt enkelt #enkeltattträna

🙂

Till jobbet lagom till lunch 🙂 Patienter på eftermiddagen för mig och Ernst jobbade med projektet Båstad till Mölle – https://xn--bstad-mlle-15a4s.se/

Tulpantid = Glädje!