Vi trampar på! Dag 89 idag.

Från promenad till cykel. Härlig morgon! Det är så lyxigt att kunna cykla till jobbet och åka bil hem. En av de bra sakerna som följde med att Ernst och jag lever 24/7 nu.

Axlar - styrka och rörlighet vid vägg
Oj! #enkeltattträna ….. https://www.facebook.com/physiochraft
Idag blev bilden från filmen bra….
Jodå.. Jag tycker att det är jobbigt å då ser det tydligen ut så här 🙂
Men jag tycker att du ska hänga på även om jag ser svår ut 🙂
Snöänglar och rotationer i axlarna behöver vi alla mer av.
Använd en vikt i händerna om du vill ha större belastning.

Tulpantid! Tack för visad uppskattning Maggan och Tommy!

Jag gillar verkligen en av biverkningarna på pandemin. Många möten och föreläsningar som jag kunnat vara med på utan att åka iväg. Ikväll var det möte med Svenska Skidförbundet för oss som sitter i de olika distriktsförbunden = Skånes Skidförbund. Först fick vi en dragning om hur skidåkningen ska sändas på tv nästa säsong. Inget som inte stått i tidningen. Mycket kommer att sändas i TV 6. Annars handlade mötet om Strategi 2026 där man tänker sig att det ska finnas skidaktiviteter i hela Sverige.

Så här tänker jag ganska ofta 🙂

https://www.facebook.com/carina.hammarstrand/videos/4132223783489202 Dagens #carinasartros