Bästa hotellrummet på Statshotellet i MJölby. Plats för MorgonYoga

Dagens beting – röjning längs grannens väg.

Inger, grannen, har Påskpyntat 🙂 Det känns som om våren är här!

Bästa med att vara i Gälsta är att utefika .-)

Mitt uppdrag är att elda. Att få undan allt sly som grabbarna klipper och sågar till. Ett uppdrag som passar min artroskropp bra 🙂

Fika! Vi börjar här ute men det började skvätta lite och då hade vi börjat föröka….oss. Vi flyttade in vilket var tur!

Ett Härligt fikagäng! Efter ett tag började det regna mer och helt plötsligt kom det en blixt och på direkten en rejäl knall. Åska!

Det visade sig att åskan hade slagit ner i en lada bara en liten bit från oss.

Arne passade på att byta till sommardäck idag.

Dags för oss att rulla till Skåne igen. Ösregn! Verkligen ett riktigt ösregn.

Idag är det 18 månader till min 60de födelsedag. Ett datum som har varit med mig nu i några år…. Min artrosplanering har länge handlat om att klara mig fram till 60- årsdagen innan jag ska operera knäna. Så om jag själv kan styra så är det några saker som jag vill ha gjort innan jag opererar mig. Men inget har ristats in i en sten och jag kan bara göra mitt bästa för att artroskroppen ska klara 18 månader till med knäna som en bråkig del av tillvaron. Jag kommer från och med nu att dela med mig mer av min Artrosresa här på hemsidan och på sociala medier.