Dags att komma in i bra rutiner igen. MorgonYoga är en sån riktigt bra rutin. 🙂
Magen! I ryggliggande.
https://www.facebook.com/physiochraft #enkeltattträna bjuder på magträning med badboll 🙂
Vi började Vasaloppsveckan med Vasaåket 30 km. Tidigare KortVasan. I år kunde man köra skate på fredagarna. Så Ernst och jag passade på att “slippa” valla på första loppet. Ernst slog mig rejält och körde in på 1.45. Jag kom in på 2.08 och var hur nöjd som helst med att min arm inte tjurade. 🙂
På lördagen går normalt TjejVasan. Men det var i år bara en elittävling med start klockan 9.00. Klockan 11 släpptes ett gäng motionärer iväg. Men jag ville hellre köra på morgonen. Så jag bokade om till Hemmaåket 30 och körde iväg en dryg timme innan elittjejerna. Jag kom i mål precis före segrande Lina Korsgren.
På söndagen var det dags för Vasaåket 90 / Öppet Spår. Ernst och jag startade 07.10 och höll ihop fram till 48 km kvar. Då körde jag…. MIn tid 7.40 och Ernst 8.14.
På måndagen var det 90 km igen. Vasaåket 90 / Öppet Spår. Ernst sköter bilen och jag kör skidor. Bra förhållanden men lite trött i kroppen…. Armen är fortfarande frisk 🙂 tid 7.16.
Vasaåket 45 på tisdagen. Det som vi brukar kalla HalvVasan. Vi var sju stycken i huset som åkte på tisdagen. En härlig dag. Ernst körde på 3.06 och jag på 3.21.

Onsdag och torsdag är det ViloVasan men ett VM-år blir det då istället skidor på tv….

Vi var anmälda till NattVasan 90 men bokade om till NattVasan 45. Jätte fina förhållanden och en helt okej tid tillsammans. Ernst körde skate och jag klassiskt men det funkade bättre än väntat. Armen är fortfarande tyst och snäll 🙂
Finaldagen! Vasaloppssöndagen som inte liknade något annat år. Jag skulle egentligen kört på lördagen. Men det kändes inte så kul utifrån att vi hade kört NattVasan….. Men eftersom det fanns en lite möjlighet i att boka om till Hemmaåket… Inte riktigt vad organisationen tänkt sig. Men en lösning för mig 🙂 Så jag bokade om mitt lopp till HemmaVasan 90 km. På morgonen körde vi ut till ett ställe vid spåret som heter Lövåsvägen – 70 km kvar. Där körde jag mot Smågan – första kontrollen. Vände och körde åter för att få ihop distansen. Klev ur spåret och släppte fram eliten och sen klev jag i spåret igen. En bra dag med jobbiga spår…. Det hade blåst rejält på natten och spåren var fulla med skog.

Summeringen av årets mycket speciella Vasaloppsvecka blir Klart godkänt! Det vi saknat är våra sociala möten men annars bara bra!

Medaljerna blev en snygg gardin på jobbet 🙂