Promenadutmaningen dag 54. 1, 6 km till brevlådan och hämta tidningen. Fast egentligen är det bara typ 50 meter till brevlådan. 🙂

Någon tyckte tydligen att soptunnan vid grillplatsen skulle stå ute på isen…

På tal om skräp. Jag har aldrig fått sånt här skräp i messenger. En vän förfrågan som jag godkände igår. Jag brukar kolla lite och tyckte att den här profilen såg ok ut…. –> Hej, ursäkta mig för detta sätt att kontakta dig, jag såg just din profil och jag sa till mig själv att du är den person jag behöver. Kort sagt, mitt namn är Olivier Marie av svenskt ursprung och jag bor i Frankrike. Jag lider av en allvarlig sjukdom som dömer mig till viss död, det är halscancer, och jag har ett belopp på 1 900 000 kr som jag vill ge en donation till en pålitlig och ärlig person för att låta honom utnyttja den . Jag äger ett importföretag för röd olja i Frankrike och jag tappade min man för 6 år sedan, vilket påverkade mig mycket och jag kunde inte gifta mig igen förrän den dagen vi inte hade några barn. Jag skulle vilja göra en donation av denna summa före min död så att mina dagar räknas för brist på denna sjukdom som jag inte har botat mot, men en lugnande medel i Frankrike vill inte veta om du kan dra nytta av denna donation . Du kan kontakta mig via min e-postadress om du verkligen vill bli min bidragsgivare. Här är min e-postadress: oliviermarie1957@gmail.com –> Anmält och blockerat. Passar nog bäst i soptunnan.

Då kändes den här som kom på messenger idag bätre ut 🙂

Hej Carina, jag känner inte dig, kompis med Jenny, men du har haft en föreläsning i Mjöhult och jag vet vad du klarar. Jag följer dig på avstånd och är imponerad. Jag tror inte att Måns Möller klår dig. Jag blir irriterad när man läser följande inlägg. https://www.tv4.se/artikel/5p1ENHGbkW7cleDREmQrAe/mans-moeller-och-christer-skog-aer-vaerldmaestare-i-vasalopp-oever?utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=nyheterna&utm_content=22_mansmoller_vasaloppsrekord Hälsningar Lennart

Härligt med engagemang! Å den där föreläsningen i Mjöhult är väldigt många år sedan….

Idag rullar vi vidare med vår Challange på FB sidan Hälsoboost 2021. Det var jag som körde Livsändningen idag med min favoritrörelse – Uppresningar från stol. 🙂 Du får nästan samma pass här under i dagens #enkeltattträna.

Ben och bålstyrka med en stol. Bra pausträning. #enkeltattträna

Övningar som kan vara en bra paus i lite för mycket stillasittande. Uppresningar från stol, sittande diagonaler framför kroppen och sidoböjningar. Bara att hänga på. https://www.facebook.com/physiochraft

Lunch med Lennart. Ernst var ute på annat äventyr.

Mycket läsning på digitala medier inför Vasaloppsveckan som börjar på måndag. Allt är ju annorlunda i år. Samtidigt som vissa saker ju är sig ganska lika. Som att alla vi som ska åka skidor kollar på vädret och letar vallatips hela tiden…. Detta läste jag på en FB-sida som heter – Team Preem – För Alla som älskar Vasaloppet 🙂 –> Kört 90 idag. Kanonspår mestadels. Gick snabbt. Klister. Svart Marathon för glidet funkade lysande. (Förstår inte varför swix rekommenderar vit Marathon när det är gammal och “sketen” snö 🤪). Dåligt stavfäste så stora trugor rekommenderas. https://www.facebook.com/groups/149173222385057

Ja…. Inget är som vanligt men det kan också ha sin fördel. Många lopp att välja på i år 🙂 Den 7 mars vet vi vad det blev 🙂
Fredag 26 februari: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90
Lördag 27 februari: Tjejvasan Elit (Endast elittävling), Vasaåket 30
Söndag 28 februari: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90

Måndag 1 mars: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90
Tisdag 2 mars: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90
Onsdag 3 mars: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90
Torsdag 4 mars: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90
Fredag 5 mars: Vasaåket 30Vasaåket 45Vasaåket 90Vasaåket Natt 45 och Vasaåket Natt 90 (För par i fri stil)
Lördag 6 mars: Vasaåket 10Vasaåket 90
Söndag 7 mars: Vasaloppet Elit (Endast elittävling), Vasaåket 90