Oj vad det har snöat inatt!

Det fick bli vägen på morgonpromenaden. Grannarna var snabbt iväg på morgonen och gav oss lite spår att gå i. Och Ja! Broddarna är på!  Promenaddag nr 48!

När vi bestämde med HD fotograf Niklas i går att vi skulle ta bilder på Västersjön idag på morgonen så visste vi inte hur det skulle se ut idag…. Men när vi gick promenaden bestämde vi oss för att plocka på oss och köra lite skidor på riktigt. Inte bara klä mig för fotografen….

Fram och tillbaks i det vita 🙂 

Vilken Underbar morgon vi fick! Tack till HD som vill ha bilder. Annars hade det varit till jobbet direkt i morse. Men till jobbet blev det ju ändå. På riktiga vintervägar. 

Rygg och bålstabilitet

Jobb med rygg och bålstabilitet.  https://www.facebook.com/physiochraft
Något att flytta över ryggen om du har rörligheten.
Annars jobbar du med armarna i en snällare rörelse.
Gott jobb för ryggen 🙂 #enkeltattträna
  
På måndag kör vi igång en 30 dagars träningschallenge på Formbar. Vi satt och jobbade lite med en Inbjudan idag. Kul när programmet man jobbar i tycker att man är en Åsna…

 

Om du klickar in på den korta….länken så kan du skicka din mailadress och hänga med oss. Det blir en Challenge med enkel träning som man kan göra var som helst. Nya övningar varje dag från oss som är Coacher på Formbars kurser. Häng på! 

https://mailchi.mp/afa634e2fc68/physiochraft-challenge-februari-2021?fbclid=IwAR0i2E1wQMSejLfhctVaAA6Yb6xRQ9pQ2Zh35f95r94q1_obiIEO3a3Nslk

Ernst och jag avslutar dagen på Erikslund med ett träningspass. Ernst kör 5000 meter på Skierg och jag kör benstyrka i gymmet. Sedan avslutar vi med rörlighet – Yogaövningar som enminutare. Du väljer din några favoritövningar och håller en minut på varje. Skönt!