Här tog dagen en rejält ny vändning…. Å inte bara den här dagen. 🙁  Fast just här och nu är jag ändå mest glad 🙂 

Härlig morgon när jag går min 26:e Walkstreak  i sällskap av Ernst.

Katten Rasmus får sin morgonmat 🙂 

 

Nu börjar jag känna av att jag landade på min vänstra hand.  Ernst får hjälpa mig med strumporna.

Munskydd på! Så är det när man ska vara på akuten. Å där har jag hamnat för att min vänstra hand inte är så pigg efter mitt äventyr med isfläcken på morgonen.

Ernst fick bli kvar i bilen. Men vi hoppades ju verkligen att inte all parkeringstid skulle behövas…..

Kallt och långrandigt i bilen för Ernst…. Så det blev en fika inne på sjukhuset. Men till sist blev jag klar…. En fraktur i bra läge. Gipsskena i tio dagar och jag hoppas så klart att det ska var tillräckligt! Det finns ju en del saker som vi vill göra inom en ganska snar framtid…..   Men även om detta är lite surt så är jag ju den Glada Optimisten. Så det ska säkert bli bra. Å Glad blev jag när jag öppnade mailen: —> 

Hej!

Robert heter jag och jobbar med radioprogrammet Vaken med P3 & P4. Vi sänder direkt på nätterna mellan kl 00.00 – 06.00 i hela Sverige.

Vi vill prata längdskidor i programmet. Peter, en av programledarna är nybliven entusiast och har frågor. Han vill bland annat bli snabbare för alla skriker ”ur spår” till han. Hehe! Och så undrar han bland annat om man kan lära sig så man kan genomföra ett Vasalopp på bara 4 veckor? Lite allmänt om skidor med andra ord.

Jag undrar nu lite blygsamt om Carina skulle kunna vara med över telefonen och prata lite längdskidor med Peter? Vi sänder ju lite knepiga tider och detta tänkte vi ha på torsdag morgon, kl 05.45. Tidigt men det är också då vi har överlägset bäst lyssning.

Mer exakta frågor kan jag skicka innan så Carina har under onsdagen. Hör gärna av er!

Hej från /Robert

Robert Frank

Sveriges Radio

Vaken med P3 & P4

 

Gissa vad jag har svarat…..