Vi är på väg! Ja, ett nytt år är igång och den första dagen på jobbet gick så fort att det inte blev några bilder och inte någon #enkeltattträna 

Kvällen var bokad i Röglearenan med en stor förhoppning om tre poäng….. Så blev det inte  🙁  Leksand tog kommandot och alla poängen. Men väldigt kul att få vara på plats i arenan. Stort Tack till Kundpartner som bjöd in oss.  https://kundpartner.se/

När vi kom hem från hockeyn skulle jag ut på min 1,6 km´s Walkstreak.  En vacker kväll med tre minusgrader och lite is med snöflingor inne i viken. Tyvärr valde jag fel telefon för appen där “tävlingen” ligger…. Jag kollade inte strömmen. Så det blev lite kass…. in och ladda och ut igen…. Så kan det gå när inte skaftet sitter på… Eller huvudet kanske det ska vara 🙂  Men jag tänker inte släppa min lilla promenad. Det är inte smärtfritt men känns bra  🙂