Vi börjar vardagen med att ta med en vana från semestern. MorgonYoga 🙂  Jag har för vana att inte jobba med kunder första dagen efter semestern. Så idag är det bla tvätt och pysseldag.

Måndag klockan 8.30 = Live på Formbar med Carina och Ronny. Idag pratar vi träning. Att det är viktigt att variera sin träning. Här är länken till sändningen: https://www.facebook.com/formbaronline/videos/413286830096097

Idag påbörjar vi en kurs på Formbar – Snabb Kickstart. En omstart på nio dagar. Vi har haft det väldigt bra ett bra tag nu….  Idag är det en dag med fasta. Aloe Vera till frukost och nu en jätte god Smoothie med svarta vinbär, Yoghurt och Forever Ultra med vaniljsmak. Supergott!  https://www.formbar.se?ref=carinahammarstrand1

Nu är det dags att köra ner till jobbet och kolla posten och om det hänt något spännande sedan den 22de december…… Troligen inte så mycket. 

Bröstpress och triceps med vikt i ryggliggande

Vardag igen!
Både skönt och inte….
Det är i alla fall bra med bra vanor och #enkeltattträna är en sådan för mig.
Idag är det bröstmuskler och triceps (gäddhäng) i ryggliggande med vikter.
Två vikter till bröstpress och en eller två till triceps.
Jag valde lite lättare vikter idag… Är lite sliten efter all Underbar skidåkning..
Men som vanligt säjer jag – Våga utmana!  https://www.facebook.com/physiochraft

   

Regn och Rusk 🙁  Men nu är jag igång med min Walkstreak Dag 11 Typiskt att appen ska strula och inte räkna allt när det regnar och blåser….