Idag är det dag tio på året 2021. Vi ska köra hem igen efter två veckor på skidäventyr. Men innan vi kör vill jag gå min Walkstreak nummer 10. Så Ernst får köra och lämna nyckeln och vänta in mig så att jag säkert får till min promenad. Tänk att jag går! Helt frivilligt! Många år sedan om jag bortser från Lidingöloppshelgen. Men artrosen protesterar inte mer än vanligt just nu. Vi får se vad som händer när jag är på jobbet igen. Men just nu bara Glad!  #carinasartros 

Vi lämnar Lofsdalen i gryningen. Klockan är 8 och vi räknar med 11-12 timmar hem. Innan Carina strular till det….

 

Kul med Walkstreak är att Malin också hänger på! Idag kombinerar hon ett grymt tempo på walken  med styrka på utegymmet. Bra jobbat!

Vi var förbereda på dåligt väder när vi skulle köra söderut. Men det blev en fin dag.

 

Första pausen på dagens körning blir i Mora och målportalen. Vi vet inte om vi får gå i mål här i år så jag passar på att låta min Veterannummerlapp besöka målområdet. 🙂 🙂 🙂

 

Visst är det lite likt……..

Paus och cirkulationshöjare i stående

Några pauser med knäböj blir det.
Detta blev den första.
En pausfilm som du kan köra när som helst när det blir lite mycket sitta stilla.
🙂
Vi passerar Vansbro och undrar så klart om det blir någon simning här till sommaren.
Vi byter chaufför i Filipstad. Sedan blir det lite konstigt….. Jag har ju kört den här vägen ganska många gånger…. Men hamnar fel i Kristinehamn så det blir körning via Örebro och Mjölby… Men fina vägar och mycket sport på radion. Så det blev en helt okej söndag ändå 🙂 
  
Vi kommer hem till vinterväg och snö på brevlådan 🙂 Å i morgon är det måndag och dagen startar med Livesändning med Ronny klockan 8.30  🙂