Våra fredagsträffar med Formbar och Coach Kvist brukar vara morgonpigga…

Men idag hade vi bokat klockan 10.00 så det blev ett konditionspass i gymmet innan mötet. Svettigt, flåsigt och riktigt Härligt! 

Ett Härligt kreativt gäng! Vi har alla olika mål med våra företag. Ett öppet sinne för varandras verksamheter och nyfikna på att lära oss mer om hur vi kan driva våra olika verksamheter vidare online. Jätte kul! 

Mina fötter har längtat! Så skönt att få fixat naglarna. Tack Jenny för att du vill hjälpa mig med mina idrottsnaglar 🙂  Från naglar och fötter till fredagsmask med räkmacka. Tack Ernst! 

I morgon öppnar Orsa Grönklitt sina konstsnöspår med sparad snö från förra säsongen. Att spara snö och starta upp tidigt är viktigt för längdskidanläggningarna. Nu väntar vi alla på vad Vasaloppet ska komma med för planering för vintern. Oavsett vad Vasaloppet kommer att kunna göra så hoppas jag att vi får en riktigt bra vinter ner till Hallandsåsen 🙂