Rumplyft och diagonal mage

Baksida lår, rumpa och mage. Härlig kombo tycker jag.  https://www.facebook.com/physiochraft/
Jag tycker att man kan träna lite mage varje dag om man varierar sig.
Min mage känns alltid lite för den får en massa tjuvträning
när jag jobbar med mina patienter och träningskunder.
Bara Härligt!  #enkeltattträna 

Ernst hade en lite senare transport till Erikslund idag. Den innebar lite väntan ute i regnet….

I kväll har vi varit på månadsträff med IFK Helsingborgs skidsektion. Två programpunkter – Först Lennart Klingberg som berättar om ett projekt att skapa ett 100 km långt rullskidlopp från Båstad till Mölle. Spännande! 

Nästa programpunkt handlade om Vallåsen och längdskidspår där med invigning nästa fredag. Det blir spännande!

Kul att tömma postlådan när vi kom hem i kväll! Post från Nya Zeeland får vi inte varje dag. Tröjor och medaljer för vårt Virituella skidlopp Merino Muster.

Ernst fick brev ifrån En Svensk Klassiker. Diplom och medalj för KortKlassikern och……. ännu en röd buff. Vi vill inte låta otacksamma…. Men röda buffar är inte favoriten 🙂   Men Kul med både Merino Muster och KortKlassikern eftersom det är bonusaktiviteter som blivit till för att vi har Coronapandemin. Så inte bara elände 🙂 

Bästa är hälsningen från Mary som är Miss Merino Muster = Hon äger marken och fastigheterna där skidloppet går på Sydön på Nya Zeeland. Underbar Hälsning! Älskar Er entusiasm för livet!  Kan man få höra något bättre?