Idag är det återhämtningsdag….  Att förflytta sig 30 km till fots när man som jag i vanliga fall knappt går 1 km utan att bli gnällig i kroppen…. En prestation om du frågar min kropp idag….  Stelt överallt!!!  Inte så där galet ont. Men väldigt, väldigt stelt…………   Men de 30 kilometrarna gav mig Klassiker nummer 26 och Ernst Klassiker nummer 15. Vi är båda två oerhört stolta! Å ett bad i svalt vatten är skönt för återhämtningen 🙂 

Men vi gör inte några så där över sig stora uppgifter idag… Börjar med en mysig frukost på köksverandan och planerar för dagen..  Egna bär och äpple till yoghurten. 

Men vi fick ihop en lista och när jag summerar nu på kvällen så kan jag stryka det mesta. Känns bra! 

Vi gräver upp de sista potatisarna i landet idag. Gott! 

Fortsätter att njuta av dagen i går! Tack till Malin, Cooper, Peter, Lennart och Ernst för en bra Lidingöloppsdag!