På min aktivitetslista för idag står det cykla. Ernst fick välja racer eller MTB. Han valde racer och kunde då på cykeldatorn konstatera att han inte cyklat på den cykeln sedan vi körde Vättern Rundan den 11 juni. 

Vi cyklade en runda som vi kallar – Byggetslingan / Hålshult. En runda som vi kan cykla både racer och MTB. Idag blev det racer och det var jätte kul! 32 km med 195 meter över havet som högsta punkt. 

#enkeltattträna  med 10 armböj och planka med knädutt  gånger 3.

Armböj och planka med knädutt = #fredagsfys

https://www.facebook.com/physiochraft

Bad som belöning!  17,8 grader i vattnet. Härligt! 

Trädgård och tvätt. Ganska vanligt fredagspyssel  🙂 

Tomma tallrikar…. Inte en enda bild på de goda våfflorna….. 🙂 

Köksverandan! Vår absoluta favoritplats! Vi satt ute till halv nio i kväll.