Från Vasaloppet:

Det råder fortfarande stor ovisshet i världen men fortsätt träna inför Vasaloppets vintervecka 2021 – vi kommer att genomföra den i någon form och målet är att välkomna alla som vill till Vasaloppsarenan vintern 2021 🙌
“Som det ser ut nu är det mycket olyckligt att inte kunna genomföra ett motionslopp med fler än 50 deltagare utomhus i en 90 km lång arena som löper genom tre kommuner. Och det är det här vi jobbar hårt för att påverka politiker och beslutsfattare att hjälpa oss att lösa. Vi vill fortsätta att vara en motor för motion och hälsa i Sverige och visa att vi kan genomföra vårt arrangemang på ansvarsfullt och säkert sätt” säger Johan Eriksson, Vasaloppets tf vd.
Läs mer om arbetet med vinterveckans 2021 som pågår just nu här: www.vasaloppet.se/nyheter/fortsatt-trana-infor-vasaloppets-vintervecka-2021/
Vi kommer iallafall att träna på!
På torsdagarna är det Body Balance på morgonen. Det är häftigt att känna skillnaden på samma pass mellan kvällspasset på måndagarna och morgonpasset på torsdagarna. Mycket mer fokus i de olika positionerna på morgonpasset. Inte så konstigt, men häftigt! 
Benstyrka med trasa

https://www.facebook.com/physiochraft   

Kanske har du något golv som behöver en omgång med en trasa?
Eller som jag, så har du kanske en kropp som behöver mer styrka?
Träna med trasan ger bra benstyrka och dessutom lite utmaningar för balansen.
Jobba efter din egen förmåga. Men våga utmana!
Vi ger magen en liten körning på slutet.
Häng på! #enkeltattträna
🙂
Beskrivning saknas.
Någon mer träning idag?  Ja massor med kundträning och dessutom fick jag köra mina armböj ihop med Caj idag 🙂 
Men nu är det torsdagskväll och jag tar min blombukett  (som jag fick på Sjukgymnastikensdag i tisdags)  och åker hem för att hålla helg. 🙂