Jag startar upp min onsdag med ett väldigt bra pass i gymmet. Först 30 minuter intervallcykling. Svettigt! Sedan styrka med fokus på ben. Mina artrosben mår väldigt bra av styrketräning. Jag startar även upp min utmaning igen…. Jag skulle så gärna vilja kunna lyfta mig själv en gång! Så nu lägger jag in min utmaning igen… Innan Vasaloppet 2021 är det upp till bevis. Idag behövde jag halva min kroppsvikt som hjälp. Så nu jobbar jag på mot 0 kg hjälp.  🙂 

Dagens #enkeltattträna fokuserar på magen. Fem gånger 40 sekunder magjobb.  https://www.facebook.com/physiochraft/

https://www.formbar.se/courses/40-dagar-till-%e2%80%8b%e2%80%8btopphalsa/?ref=carinahammarstrand1

Förutom vanligt jobbjobb så har jag idag jobbat med en Formbarkurs som ska starta den 10 augusti – 40 dagar till Topphälsa. Om du klickar på filen ovan så kan du läsa mer om kursen.

Kan man avsluta en dag bättre än med en härlig Spabehandling. Kompis Anders ska träffa Bettina och få en massage.

Jag får en alldeles Fantastisk ansiktsbehandling av Linda. Kan absolut inte vara bättre en onsdag när det blåser och bråkar utomhus….