Vi startar upp dagen med morgonyoga på vårt hotellrum.

Först lite ärenden på stan – hämta ut linser på Malmbergs Optik, köpa ost på Norins och lite barnpresenter på Akademibokhandeln. Sen hade vi tänkt besöka godisshopen på Cloetta i Ljungsbro. Men så blev det inte….

Det blev direkt till Ljung där vi parkerade bilen för att cykla en runda.

Först rakt ut i skogen 🙂 

Å sedan tillbaka längs Göta Kanal.

Avslutar med ett dopp i Motala ström.

När vi klev upp ur vattnet var det en tjej som stod på bryggan och kommenterade Ernst´s “baddräkt” med – Coolt….

I dag är vi bjudna på 11 års kalas och en trevlig träff med en del av släkten Aberger. Vi skulle egentligen haft en stor släktträff den här helgen. Men så som det är så fick det bli en liten träff mest ute istället. Tack för Fantastiskt goda tårtor! 

Diverse aktiviteter 🙂 

Nej…. jag varken sköt luftgevär eller hoppade studsmatta.  🙂 

En Härlig sommardag!