Morgon vid sjön. Inspelning av två filmer.

#enkeltattträna med rörlighet  https://www.facebook.com/physiochraft/ 

Favoritträning! Träna med rulle. Jättebra träning för bålstabilitet. Ger styrka i mage och rygg och som bonus ökad rörlighet i skuldror.  https://www.facebook.com/physiochraft/

I går fick jag en fråga angående simning i Västersjön. Therese Ekdahl undrade hur hon bäst kunde simma sin Vansbrosimning i Västersjön. Så självklart ville vi guida henne till en bra simning hemma hos oss. 

Vi valde bort simningen idag…. men bada vill vi ju! 18.6 grader i vattnet idag.

Heja, Heja Therese! 

Alla medaljer på plats detta speciella Klassikerår. Grattis! 

Städa och fixa vatten till fågelbaden tillhör det viktiga morgonjobbet!

Sommarens första frukost i hammocken. Härligt är bara förnamnet! 

Svettigt! Ett bra cykelpass i gymmet. 30 minuter med tunga intervaller. Väldigt bra för mina artrosben. 

Ernst körde 30 minuter crosstrainer. Han njöt av tvprogrammet som var precis då…. Någon sorts tävling i legobygge…. Jag hade samma tv och var väl inte lika imponerad….  Men bra träning och det var absolut lönt att duscha! 

I går hämtade vi ut ett paket som vi inte visste vad det var. Men det var en extra Finishertröja för Vansbro 10 K och varsin flaska från företaget som producerar kläder och annat till Klassikern. Stort Tack för presenten Basic Wear!!  Å jo då! Jag är fortfarande Grymt Stolt över min simning i onsdags! 

Mycket Klassiker precis nu….. Idag kom mitt 14:de Halvklassiker diplom. Nästa år är det 15 år och då blir det en ny nummerserie där jag bör få diplom nummer 1. Så det gäller att hänga i med träningen 🙂